Behandelmogelijkheden

Alle behandelmogelijkheden van de podotherapeut zijn maatwerk. Voor u wordt een passende oplossing gezocht en zo nodig gemaakt.

Kwaliteit staat bij onze praktijk hoog in het vaandel. Om te beginnen vinden wij het belangrijk dat uw klachten goed gediagnostiseerd worden. Dit is een specialisatie van onze praktijk. Mochten wij er zelf niet (goed) uitkomen, vindt er zo nodig extern overleg plaats met een andere (para)medicus. Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg met u. Een goede diagnose vormt een belangrijke basis voor het starten van een behandeling.

Daarnaast vinden wij ook de kwaliteit van therapieën erg belangrijk. Dit geldt zowel voor de functionaliteit van een therapie, als de keuze van materialen, die er gebruikt worden. Er is een revolutionaire ontwikkeling geweest o.a. op het gebied van materialen en zolen vervaardiging. Ook onze praktijk heeft hier zeker niet stil in gezeten.

De podotherapeuten hebben goede praktische vaardigheden door jarenlange ervaring. Tevens hebben ze vakkennis van schoenen.

Behandelmogelijkheden: (klikt u de mogelijkheid aan, waarover u graag meer wilt weten)